Dit moet je gelezen hebben

Hoi…,

…ik ben Roelina. Gelukkig ongetrouwd en samenwonend met mijn allerbeste vriend en schoolliefde waarmee ik samen een prachtig gezinnetje heb gevormd. Ons rijke gezinnetje dat bestaat uit onze kleinste knorrepiet Olle, onze meneer de koekepeer Finn en het sterkste meisje van de wereld, ons overleden dochtertje Jasmijn. Ik ben een (fulltime) werkende moeder in de communicatie, die naast het moederen graag nog duizend andere dingen tegelijk doet, waaronder dus bloggen.

family

Wonen in een rommeltje, thuis!

Ik lees veel over en houd mij graag bezig met alles wat met interieur te maken heeft. Het afstruinen van marktjes en doorspitten van magazines en het internet vind ik enorm leuk en steeds is het weer een uitdaging om kekke, nieuwe en oude dingen te scoren die mijn huisje tot een warm nest omtoveren. Mijn huiskamer is dan ook niets minder dan een ware verzameling van nieuwe, oude, kitsche en kunstige items. De één noemt het een rommeltje, de ander uniek. Ik noem het thuis!

Uitersten in (kinder)mode, ik hou ervan!

Daarnaast is ook mode een ‘dingetje’. Klein dingetje maar hoor, slechts een derde van mijn zuurverdiende salaris gaat op aan dit fenomeen ‘hobby’. Voordat ik mama werd, was ikzelf regelmatig te vinden in de winkel. Tegenwoordig is het zoonlief die er aan moet geloven. Ik heb een zwak voor stoere (monochrome) jongenskleding, maar ook voor de kleurrijke, printige Scandinavische look. Twee uitersten, maar ik hou ervan!

Creatief bezig zijn zit in mijn bloed

In de avonduurtjes, na het mama zijn en mijn fulltime job, haal ik mijn voldoening voornamelijk uit het creatief bezig zijn. Vormgeven, bloggen maar ook DIYen, you name it. Als afgestudeerd communicatiedeskundige/grafisch vormgeefster is het mijn dagelijks werk en zit het creatief bezig zijn me in mijn bloed.

Grafisch vormgeefster

Verjaardagskaarten, geboortekaartjes, verhuiskaarten, kerstkaarten, uitnodigingen… Alles maak ik zelf. En niet alleen voor onszelf maar ook voor vrienden, kennissen en anderen. Ik vind dat niet alleen leuk om te doen, ik vind het een uitdaging om een ontwerp te creëren dat past bij het onderwerp, de doelgroep, noem maar op. Een hobby waar ik mijn werk van heb kunnen maken dus.

Werkende moeder

Oh ja, werkende moeder, dat ben ik dus ook nog. Momenteel 36 uur in de marketing-communicatie, een baan waarbij ik mijn creatieve ei meer dan kwijt kan. Toen ik mijn kroost op deze wereld zette, besloot ik mijn 40-urige werkweek terug te schroeven naar 36 uur. Simpelweg omdat ik naast gewaardeerd medewerker ook graag moeder wil zijn. En dat is, vooralsnog, prima te combineren.

Blog voor moeders met power

Op mijn blog lees je niet anders dan hoe ik mijn drukke leventje als werkende moeder probeer in te vullen. Mijn ervaringen en bevindingen die ik opduikel in de wereld van het moederschap die deel ik hier. En dat wisselt van opvoedperikelen, do’s met kids, creativiteit tot aan platweg mijn verslaving no.1: shoppen.

Over dit alles schrijf ik met een flinke knipoog, want het leven is mijn inziens al serieus genoeg. Mijn boodschap: mama’s relativeer en doe wat jou gelukkig maakt. Dat geeft je power en daar wordt iedereen blijer van. Laat je lekker inspireren door deze blog voor moeders met power!

Veel leesplezier!

Roelove

Roelove