Dit wil je niet missen...

Disclaimer

Deze disclaimer is in zijn geheel van toepassing op alle content op Roelove’s mamablog en grafisch ontwerp studio (roelina.nl). Je gaat stilzwijgend akkoord met deze disclaimer, zodra je mijn mamablog bezoekt.

Eigendom Roelove’s mamablog en grafisch ontwerp studio

Alle content (teksten en foto’s) zijn eigendom van Roelove’s mamablog en grafisch ontwerp studio (roelina.nl) tenzij anders is vermeld. Het gebruiken van mijn teksten en foto’s is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Neem contact met mij op indien je toch iets wilt gebruiken. Bij gebruik van content na toestemming is het verplicht terug te linken naar Roelove’s mamablog en grafisch ontwerp studio (roelina.nl).

Aansprakelijkheid

De artikelen op deze website zijn door mij met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Roelove’s mamablog en grafisch ontwerp studio (roelina.nl). Ik ben tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Reacties

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog zijn niet toegestaan. Ook reacties die mogelijk opzettelijk schade aanrichten aan derden zal ik persoonlijk beoordelen. Ik behoud mijzelf dan ook te allen tijde het recht om deze te verwijderen dan wel aan te passen.

Reclame

In verband met de Reclamecode Social Media is in de tekst van een blog te lezen wanneer deze tot stand is gekomen middels een samenwerking. Je vindt deze eveneens terug in een speciale rubriek. In de artikelen die middels een samenwerking tot stand zijn gekomen, geef ik altijd mijn eerlijke mening. Ik werk dan ook enkel samen met bedrijven waar ik achter sta en die passen bij mij en mijn mamablog. Ik maak her en der op mijn website ook gebruik van affiliate links. Wanneer er via deze links een verkoop plaatsvindt, ontvang ik hier een klein percentage van.

Winacties

Soms tref je op mijn mamablog een winactie. Meedoen mag, maar houdt de volgende voorwaarden in ogenschouw:
  • Je bent verplicht de juiste informatie te verstrekken. Doe je dit niet, dan ben je uitgesloten van deelname.
  • Iedereen heeft dezelfde kansen. Meedoen met meerdere e-mailadressen (maar met hetzelfde IP-adres) kan ik niet toestaan.
  • Je mag meedoen aan mijn winacties wanneer je 18 jaar of ouder bent.
  • De winnaar wordt altijd door mij persoonlijk benaderd. Wanneer deze niet op tijd reageert, zal ik een nieuwe winnaar kiezen.
  • Prijzen kunnen niet voor geld worden ingewisseld.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat Roelove’s mamablog zo goed mogelijk draait, worden cookies gebruikt. Omdat dit wettelijk verplicht is, worden de gegevens die hiervoor worden verzameld, strikt persoonlijk behandeld en nooit en te nimmer doorgegeven aan derden.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp