Dit wil je niet missen...

Disclaimer

Deze disclaimer is in zijn geheel van toepassing op alle content op Roelove’s (roelina.nl). Je gaat stilzwijgend akkoord met deze disclaimer, zodra je mijn blog bezoekt.

Eigendom

Alle content (teksten en foto’s) zijn eigendom van Roelove’s (roelina.nl) tenzij anders is vermeld. Het gebruiken van mijn teksten en foto’s is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Neem contact met mij op indien je toch iets wilt gebruiken. Bij gebruik van content na toestemming is het verplicht terug te linken naar Roelove’s (roelina.nl).

Aansprakelijkheid

De artikelen op deze website zijn door mij met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Roelove’s (roelina.nl). Ik ben tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Reacties

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog zijn niet toegestaan. Ook reacties die mogelijk opzettelijk schade aanrichten aan derden zal ik persoonlijk beoordelen. Ik behoud mijzelf dan ook te allen tijde het recht om deze te verwijderen dan wel aan te passen.

Reclame

In verband met de Reclamecode Social Media is in de tekst van een blog te lezen wanneer deze tot stand is gekomen middels een samenwerking. Ook vindt je deze terug in een speciale rubriek. Daarnaast maak ik her en der op mijn website gebruik van affiliate links. Wanneer er via deze links een verkoop plaatsvindt, ontvang ik hier een klein percentage van.

 

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp studio

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp studio